Om oss

Vi på Naprapatvärkstan arbetar först och främst genom naprapati, men även med akupunktur och rådgivning. Nyckeln till vår framgång är naturligtvis att alla som jobbar här är osedvanligt bra på sitt arbete. Men det handlar även om att vi är ett team som alltid kan rådfråga varandra när det behövs, och att bakom detta team finns en mängd samarbetspartners i form av coach för personlig- och yrkesmässig utveckling, ortopeder, personlig tränare, logonom, tandläkare och specialistläkare som vid behov kan kopplas in. Vi arbetar även med företag, där vi snabbt brukar kunna visa på resultat i form av minskad sjukfrånvaro och ökat välbefinnande på jobbet.

Naprapatvärkstan startades 1993 och i dagsläget är vi sex legitimerade naprapater anställda i företaget som alla har olika inriktningar och specialintressen och tillsammans har vi många års erfarenhet av såväl olika typer av patienter som av olika träningsformer och fysiska aktiviteter.

Den viktigaste delen i vår verksamhet är naprapatbehandlingar men omfattar även kurser, motionspass och föreläsningar i till exempel friskvård, ergonomi, rehabilitering och kost.

Hos oss på Naprapatvärkstan möts du alltid av ett professionellt omhändertagande och ett personligt engagemang. Varje patientfall är unikt och vår breda kompetens och långa erfarenhet gör att vi har en förmåga att snabbt sätta oss in i just din specifika situation.

Naprapatvärkstan ägs av Helene Hultholm. Här arbetar också Alexandra Kjellberg, Oskar Skatt, Veronica DelyJonas Larsson, Charlie Lilja och vår receptionist Eva Broman.