post

GDPR

Integritetspolicy för Naprapatvärkstan Hornstull AB

Vi har tagit fram integritetspolicyn för att vi värnar om din integritet. I denna beskrivs hur vi hanterar personuppgifter som vi får del av när du är i kontakt med oss. Integritetspolicyn gäller inte för webbplatser som det finns länkar till på vår hemsida.

Personuppgiftsansvarig är:

Bolagsnamn: Naprapatvärkstan Hornstull AB

Org.nr.: 556710-3485

Adress: Varvsgatan 12, 117 29 Stockholm

E-post: info@naprapatvarkstan.se

Telefon: 08-669 0019

Information vi samlar in om dig

Vi kan komma att samla in dina uppgifter när du tillhandahåller sådan information till oss via vår hemsida, som t.ex. registrering för nyhetsbrev.

På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Dina uppgifter som du lämnar i samband med bokningen hanteras av oss eller av ett externt system. Om du vill ha hjälp med att ta bort dina uppgifter från bokningssystemet så ber vi dig att kontakta oss via e-post så hjälper vi dig.

Om du är i kontakt med oss med anledning av att du söker arbete hos oss kommer vi att hantera de uppgifter du skickar till oss i dina ansökningshandlingar.

Uppgifter om din hälsa

När du nyttjar våravårdtjänster, exempelvis naprapatbehandlingar, kommer du att dela med dig av personuppgifter i syfte att vi ska fullgöra våra skyldigheter enligt lag gällande journalföring. Sådana uppgifter hanteras alltsåi enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar inom hälso- och sjukvård.

Ändamål och laglig grund för hantering av dina personuppgifter

Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna utföravåra tjänster och hålla en löpande kontakt med våra kunder. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av avtal eller samtycke från kunderna.

Söker du arbete hos oss hanterar vi dina uppgifter baserat på vårt berättigade intresse av att driva en rekryteringsprocess.

Vi hanterar enbart uppgifter inom EU/EES.

 Med vem vi delar dina personuppgifter

Dina personuppgifter kan komma att delas med våra tjänsteleverantörer när det krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell. Personuppgifter som överförts till våra tjänsteleverantörer får endast användas av dem för att utföra sina uppgifter.

Uppgifter om din hälsa hanteras i enlighet med patientdatalagen och andra tillämpliga lagar inom hälso- och sjukvård.

Dina rättigheter

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till, rätta, begära begränsning av, eller invända mot vårhantering av, dessa ber vi dig kontakta oss via e-post.

Avseende hantering av personuppgifter som grundar sig på ditt samtycke kan denna hantering avslutas genom återkallelse av samtycket.

Du har rätt att begära information om personuppgifter som hanteras om dig, i den omfattning de tillhandahållits från dig, i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet.

Hur vi skyddar dina personuppgifter

Vi har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter såatt de inte ska försvinna, ändras eller utsättas för obehörig åtkomst.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter

Dina personuppgifter sparas så länge det finns ett ändamål i enlighet med denna integritetspolicy eller i enlighet med lag.

Cookies

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av hemsidan. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta.Om du inte vill tillåta cookies kan du välja att ändra inställningarna i din webbläsare så att de inte accepteras. Vissa funktioner på webbplatsen kan påverkas om inte cookies tillåts.

 Uppdateringar av denna integritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna policy.Den senaste versionen kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida.

post

CS6 Performance calfsleeve

Ont i vaderna?

Våra nya kompressionsprodukter kan hjälpa!

CS6 erbjuder fördelarna av högpresterande kompression utan att påverka ditt val av strumpor. Compression Zone Technology® använder medicinskt graderad kompression för att öka cirkulationen och påskynda syresättningen. CS6 är utrustad med ett stabiliserande stöd för hälsenan och vadmuskulaturen för att avlasta och förhindra uppkomsten av benhinneinflammation och hälseneinflamation. Stödet kan förhindra uppkomsten av små bristningar som kan ske genom de vibrationer som uppkommer vid tex. löpning. Passar under strumpor och övrig sportutrustning. I motsats till vanliga stöd används maskiner med 400 nålar vid tillverkningen vilket skapar ett komfortabelt stöd med anatomisk korrekt passform och stabilitet.

Godkänd av American Podiatric Medical Association.

 

S                     Ankelns omkrets: 17-22  Vadens omkrets: 24-37        Skostorlek EU 33-36

M                   Ankelns omkrets: 22-27  Vadens omkrets: 30-43        Skostorlek EU 37-41

L                     Ankelns omkrets: 24-32  Vadens omkrets: 35-48        Skostorlek EU 42-46

10% rabatt under maj månad

 

post

FS4 – Plantarfasciitsocks

Ont i fötterna?

Ta chansen att köpa kompressionsstrumpor hos oss på Naprapatvärkstan. Nu säljer vi plantarfasciitstrumpor med den prisvinnande och patenterade FS6® teknologin. Använder du strumporna under löpning eller annan aktivitet kan strumporna hjälpa till att lindra  smärta och förebygga plantarfasciit och agerar även som ett hjälpande stöd för hela foten. FS6® har precis graderade kompressionsnivåer, Compression Zone Technology® som är designad för ett ordentligt fotstöd och skadeförebyggning. Strumporna är mjuka och fukttransporterande  med vaddering på rätt ställen vilket skapar en tekniska funktionsstrumpa som stärker foten struktur, motverkar plantarfasciit och överansträngningsskador.

Kom in och prova! 10% rabatt tom den 31/5 2018

 

post

Naprapatvärkstan tipsar om bästa hemmatränings-apparna

Det är väl i princip ingen som inte vet att det är bra med träning i dagens läge. De flesta kan ju dock vittna om att det inte alltid är så himla lätt att få till det 52 veckor om året även om man skulle vilja. Vi som naprapater får ofta frågan från er patienter, vilken träningen är den bästa för mig. Det finns bara ett svar på den frågan:

Den träning som blir av är den bästa träningen.

Självklart kan vi ha åsikter och kunskap om vad som är bäst just när det gäller olika åkommor som vi behandlar. Men vi tycker att det viktigaste är att det är enkelt, att det blir av och förhoppningsvis känns lite kul. Så här kommer våra bästa tips på enkla träningsappar som du kan ladda ner och träna själv.

7 Min Workout

En av våra favoritappar, väldigt enkel och rolig. Den innehåller 12 olika övningar som man gör på 7 min och man hinner träna igenom hela kroppen. Vill man träna mer så kan man bara göra några fler varv. Kostar ca 30:- att ladda ner.

7 min workout

Yoga Studio

Så nära en riktig yogastudio man kan komma. Du kan välja lätt, medel eller svår nivå och det finns ett stort antal olika program. Varje övning visas som en film med tydliga instruktioner som är lätta att följa. Det kan vara skönt att ha en yogamatta och appen kostar ca 40:- att ladda ned.

Yogastudio

FMTK- försvarsmaktens träningsklubb

Här hittar du beskrivning tll fler än 450 övningar som inte kräver några redskap. Du kan välja mellan att köra de olika passen som släpps varje vecka, följa ett program eller välja övningar ur övningsbanken. Man kan även anta olika utmaningar och även utmana dina vänner. Det bästa är att appen är gratis att ladda ned.

försvarsmaktens träningsapp

SWORKIT

Välj mellan att träna styrka, kondition, yoga eller stretching. De första nivåerna är gratis och räcker väldigt långt. Vill man sedan avancera i sin träning så kan man uppgradera i appen, det kostar några kronor men långt ifrån vad de flesta gymkort kostar.

sworkit

Mammamage

En app för att stegvis återfå aktiviteten i de djupa magmusklerna efter en graviditet. Perfekt för att återfå en stabil grundstyrka innan man börjar löpträna eller styrketräna och de här övningarna funkar såväl för både kvinnor och män men är främst framtagen för att passa perfekt efter en graviditet med allt vad det innebär för bukmuskulaturen. Nya nivåer låses upp i takt med att du tränar. Den kostar 30:- att ladda ned.

mammamage