Helene Hultholm

Helene Hultholm är legitimerad naprapat sedan 1993 och driver sedan dess Naprapatvärkstan. Helene har lång erfarenhet av många olika typer av patienter och behandlar allt från smärtor i nacke och rygg, graviditetsrelaterade besvär med rygg , käkproblematik till löprelaterade skador. För att hela tiden hålla sig uppdaterad går Helene kurser inom olika områden. I februari var hon på kurs om löpteknik och tidigare har tidigare hon vidareutbildat sig inom akupunktur på Karolinska institutet. Helene har även läst kurser i Hälsopedagogik på Stockholms universitet. Helene arbetar med patienter två dagar i veckan på Naprapatvärkstan och resten av veckan arbetar hon som studierektor och lärare på Naprapathögskolan där hon förutom att vara med och utveckla naprapatutbildningen också är delaktig i forskningsprojekt som bedrivs på Naprapathögskolans klinik. Ett stort intresse är löpning, skidåkning och inte minst att heja på sönernas fotbolls och - innebandymatcher.

Oskar Skatt

Oskar Skatt är legitimerad naprapat med examen från Naprapathögskolan 2006 och ar arbetat på Naprapatvärkstan sedan 2007. Oskar har gått vidareutbildning inom idrottsmedicin och har ett stort intresse och mycket erfarenhet av att arbeta med idrottsskador och rehabilitering. Han jobbade med AIK fotboll under fem år och brukar arbeta som ledare på träningsläger för ryggmärgsskadade på Bosön. Oskar tränar boxning sedan många år och är även naprapat för svenska boxningslandslaget. Oskar arbetar både på Naprapatvärkstan Hornstull och på Naprapatvärkstans filial på Nacka Dojo och arbetar även som handledare för studenterna på Naprapathögskolans klinik en dag i veckan.

Veronica Dely

Veronica Dely är legitimerad naprapat med examen från Naprapathögskolan 2007 och har arbetat på Naprapatvärkstan sedan 2008. Veronica har stor erfarenhet av att behandla alla olika typer av besvär från nacke, rygg, leder och muskler oavsett om det är orsakat av för mycket datorarbete, för lite eller för mycket träning eller är graviditetsrelaterade besvär du söker hjälp för. Hon är vidareutbildad inom akupunktur, funktionell träning och har nyligen gått en kurs i löprelaterade skador och löpteknik. Veronica är examinerad skidlärare med lång erfarenhet av att lära ut skid-, snowboard- och telemarksåkning. Hon har även tränat friidrott under många år och tränar idag mycket löpning och funktionell träning. Cykling nedför branta skidbackar i gamla hemorten Järvsö är också ett stort intresse.

Eva Broman

Eva Broman är en av de viktigare pusselbitarna på Naprapatvärkstan och hon håller reda på det mesta. Allt från ekonomi, oss kollegor, våra patienter och tidsbokningar. Har du med dig en liten bebis så är hon dessutom mer än gärna barnvakt under tiden du får behandling. När hon inte är här är hon ofta och tränar på Friskis & Svettis och på helgerna tillbringar Eva mycket tid i sitt paradis vid havet utanför Trosa.

Charlie Lilja

Charlie Lilja är legitimerad naprapat och har arbetat på Naprapatvärkstan sedan 2013. Han har ett stort intresse för idrott och rehabilitering, både av motionärer och elitidrottare. Charlie har en idrottslig bakgrund inom hockey, både som tränare och spelare. Sedan 2012 jobbar han med Nacka hockeys blivande NHL-proffs och är fystränare för flera av Nackas juniorlag och fystränar även Nacka enskilda gymnasiums hockeyelever. När han inte tränar hockeyjuniorer eller arbetar så tränar Charlie själv mycket funktionell träning och hans talang för matlagning är nära på lika stor som hans talang för att behandla patienter med rygg- och nackbesvär.