Välkommen till oss på Naprapatvärkstan!

Vi har under 25 år med väldokumenterad framgång behandlat mängder med människor med mer eller mindre allvarliga idrotts- eller arbetsskador. Den stora majoriteten av våra patienter är helt vanliga människor med helt vanliga liv. De tillbringar stora delar av dagen sittandes vid ett skrivbord för att resten av dagen stressa mellan dagis, mataffären, fritidsaktiviteter och hushållsarbete innan de avslutar dagen framför TV:n, datorn eller paddan. En livsstil som dessvärre innebär att de flesta av oss då och då drar på oss olika åkommor och spänningar som ger stelhet och smärtor i rygg, nacke och huvud. Smärtor som många av oss dras med helt i onödan.

29På Naprapatvärkstan hjälper vi dig när du lider av akut smärta men också när du vill bli av med kronisk värk eller återkommande problem. Exempel på åkommor som vi behandlar är ryggskott, ländryggsbesvär, ischias, nackspärr, musarm, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, migrän samt knä-, fot- och höftbesvär. Naprapati används även i rehabiliterande och förebyggande syfte för att undvika framtida besvär.

Vi arbetar först och främst genom naprapati, ofta kompletterat med akupunktur. Det betyder att vi undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i rörelse- och stödjeorganen. Oavsett vilka symptom du har så möts du alltid av ett professionellt omhändertagande och ett personligt engagemang. Vårt arbete utgår alltid ifrån hela dig och med en grundsyn om att varje patient är unik. Det är nämligen vår övertygelse att för att vi ska kunna bota och hjälpa dig långsiktigt, behöver vi hitta de bakomliggande orsakerna till varför just du har ont. En viktig del i detta är att identifiera och förebygga risker i ditt sätt att leva idag.

Nyckeln till vår framgång är förstås alla våra duktiga medarbetare. Naprapatvärkstan startades 1993 och i dagsläget är vi sex legitimerade naprapater med olika inriktningar och specialintressen. Tillsammans har vi många års erfarenhet av såväl olika typer av symptom och behandlingsformer som av olika träningsformer och fysiska aktiviteter. Förutom att vi tillbringar våra dagar på kliniken där vi ständigt utvecklas i vårt arbete med att möta nya patienter med nya åkommor, så har vi alla också ett stort intresse för medicinska frågor och för forskning inom naprapati. Eftersom vår ägare Helene Hultholm också arbetar som studierektor på Naprapathögskolan håller vi oss ständigt uppdaterade med nya rön.

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du vänder dig till oss arbetar vi i team där vi alltid kan rådfråga varandra. Vår breda kompetens och långa erfarenhet gör att vi snabbt kan sätta oss in i just din specifika situation. Vi har dessutom flera samarbetspartners som vi kopplar på när vi anser att det behövs. Det kan vara  specialistläkare såsom ortoped, neurolog och tandläkare. Vi har även samarbete med psykolog, personlig tränare och logonom.