Ortopediska skoinlägg

Individuellt anpassade innersulor som kan förebygga smärta och snedbelastning

Över 75 procent av befolkningen har fötter med över- eller underpronation, men de flesta av oss är omedvetna om vår egen fottyp och hur den kan påverka resten av kroppen. Fötterna ska bära oss genom hela livet. När de är i obalans eller fungerar dåligt kan det resultera i problem som muskel- eller ledsmärtor men också i mer allvarliga belastningsskador i till exempel fötter, knän, höfter och rygg.

Naprapatvärkstan erbjuder Footbalance skräddarsydda innersulor. Med hjälp av avancerad teknik som vi har på kliniken får du en komplett fotanalys och individuellt anpassade innersulor direkt vid besöket. Varje sula är individuellt utformad efter varje fot för att säkerställa perfekt passform och stöd, oavsett typ av fotvalv, form på foten eller skillnader mellan höger och vänster fot.

Footbalance innersulor håller fötterna i rätt position samtidigt som de förebygger och korrigerar felställningar. På så sätt kan belastningsskador i fot, knä, höft och rygg förhindras . Sulan är antibakteriellt behandlad, vilket gör att den håller fötterna hygieniska och luktfria.

Footbalance innersulor finns i en mängd dämpningar och stödnivåer som kan hjälpa dig att få en bekväm, skräddarsydd passform i nästan vilka skor som helst, om det så är för sport, arbete, fritid eller fest. Ett par sulor kostar 1300:- och köper du två par kostar det 2000:-.

Boka tid

Pris 1400:-

Så här tycker våra kunder