Våra naprapater

Helene Wiberg

Helene Wiberg är legitimerad naprapat sedan 1993 och driver sedan dess Naprapatvärkstan. Helene har lång erfarenhet av många olika typer av patienter och behandlar allt från smärtor i nacke och rygg, graviditetsrelaterade besvär med rygg , käkproblematik till löprelaterade skador.

”Helene är alltid en stjärna och hjälper mig med min stela rygg. Känner mig alltid bekväm och vänligt bemött! Rekommenderar Helene och Naprapatvärkstan varmt.”

Betyg från bokadirekt.se

För att hela tiden hålla sig uppdaterad går Helene kurser inom olika områden och har vidareutbildat sig inom akupunktur på Karolinska institutet. Helene har även läst kurser i Hälsopedagogik på Stockholms universitet. Helene har under sex års tid arbetat tre dagar i veckan på Naprapathögskolan som studierektor men från och med hösten 2017 är hon tillbaka och jobbar enbart på Naprapatvärkstan.

Oskar Skatt

Oskar Skatt är legitimerad naprapat med examen från Naprapathögskolan 2006 och har arbetat på Naprapatvärkstan sedan 2007. Oskar har gått vidareutbildning inom idrottsmedicin och har ett stort intresse och mycket erfarenhet av att arbeta med idrottsskador och rehabilitering.

”Oskar har ett bra och professionellt bemötande!”

Betyg från bokadirekt.se

Har även arbetat med AIK fotboll under fem års tid och arbetar även som ledare på träningsläger för ryggmärgsskadade på Bosön. Oskar tränar boxning sedan många år och är även naprapat för svenska boxningslandslaget. Oskar arbetar både på Naprapatvärkstan Hornstull och på Naprapatvärkstans filial på Nacka Dojo. Han arbetar även som handledare och lärare i klinisk naprapati för studenterna på Naprapathögskolans klinik två dagar i veckan.


Veronica Dely

Veronica Dely är legitimerad naprapat med examen från Naprapathögskolan 2007 och har arbetat på Naprapatvärkstan sedan 2008. Veronica har stor erfarenhet av att behandla alla olika typer av besvär från nacke, rygg, leder och muskler oavsett om det är orsakat av för mycket kontorsarbete, för lite eller för mycket träning eller om det är graviditetsrelaterade besvär du söker hjälp för.

”Veronica är min naprapat sedan många år. Hon är för mig förstående, förklarande, medmänniska och människokännare. Jag lämnar alltid som en ny människa.”

Betyg från bokadirekt.se

Veronica är vidareutbildad inom akupunktur, funktionell träning, löprelaterade skador och löpteknik. En dag per vecka jobbar Veronica som handledare på Naprapathögskolans klinik. Veronica är examinerad skidlärare med lång erfarenhet av att lära ut skid-, snowboard- och telemarksåkning. Hon har även tränat friidrott under många år och tränar idag mycket löpning och funktionell träning.

Charlie Lilja

Charlie Lilja är legitimerad naprapat och har arbetat på Naprapatvärkstan sedan 2013. Han har erfarenhet av alla typer av besvär från nacke, rygg, muskler och leder. Charlie jobbar förutom med naprapati också med akupunktur, laser och stötvåg.

”Charlie är proffsig och förtroendeingivande. Rekommenderas!”

Betyg från bokadirekt.se

Han har ett stort intresse för idrott och rehabilitering, både av motionärer och elitidrottare. Charlie har en idrottslig bakgrund inom hockey, både som tränare och spelare. Tidigare har Charlie under fem års tid arbetat som fystränare för flera av Nacka Hockeys juniorlag och även med Nacka enskilda gymnasiums hockeyelever. Charlie jobbar också som handledare på Naprapathögskolans klinik en dag i veckan.


Sofia Laas

Sofia Laas är legitimerad naprapat och tog sin examen från Naprapathögskolan 2019. Hon började jobba på Naprapatvärkstan i januari 2022. Sofia arbetar sedan många år även som personlig tränare och fitnessinstruktör på House of Shapes i Hornstull.

”Fantastisk hjälp med ryggen, proffsigt & trevligt. Fem tummar av fem!👍”

Betyg från bokadirekt.se

Tidigare har Sofia drivit en dansskola och då arbetat som danslärare. Hon har där igenom stor erfarenhet av dansrelaterade besvär såväl som besvär med nacke och rygg som uppkommit av stillasittande på kontoret. 

Jessica Lyander

Jessica Lyander är legitimerad naprapat sedan 1994 och har tidigare drivit Rehabgruppen vid Medborgarplatsen under många år. Jessica har lång och gedigen erfarenhet av att behandla och rehabilitera alla typer av besvär i såväl rygg, nacke, axlar och övriga leder som med käkproblematik, huvudvärk och graviditetsrelaterade besvär både under och efter graviditeter.

”Professionellt och vänligt bemötande, och kombinerar behandlingar på plats med övningar att göra hemma. Rekommenderas varmt!”

Betyg från bokadirekt.se

Jessica arbetar även med akupunktur, laser, stötvåg samt mycket med rehabträning. Genom åren har Jessica gått ett flertal kurser för att vidareutbilda sig inom olika områden. Hon arbetar sedan många år även på Naprapathögskolan som lärare i naprapati samt som handledare på Naprapathögskolans klinik. Genom Naprapathögskolan har Jessica varit delaktig i flera olika forskningsprojekt och är alltid uppdaterad på de senaste rönen inom manuell medicin.