Höftbesvär

Naprapatibehandling vid höftproblem

Mycket av din tyngd vilar på höftlederna som ger styrka, stabilitet och rörlighet till din kropp. Nästan allt du gör innebär belastning på höftlederna.

Smärta och stelhet i och runt höften är ett vanligt problem som kan visa sig på flera olika sätt. Allt från en liten stelhet efter ett löppass till så kraftig värk att du har svårt att gå. För en del känns smärtan enbart vid rörelse, medan andra känner av en molande värk hela tiden. Bland löpare är det vanligt med höftproblem som många gånger beror på att vissa muskler i höften behöver stärkas.

Smärtor kring höften beror ofta på muskulära besvär och inskränkt rörlighet i ländryggen. Värken kan också bero på stela muskler och triggerpunkter i sätets muskulatur. Dessa resulterar i en smärta som strålar ut mot höften.

Om dina besvär beror på artros kan vi inte bota dig, men vi kan lindra smärtan med behandling och hjälpa dig att hitta övningar som ökar din rörlighet och muskelstyrka och på sätt minskar dina besvär.

På Naprapatvärkstan gör vi en grundlig undersökning för att hitta orsaken till dina besvär samt för att säkerställa att du inte behöver annan vård. Behandlingen inriktas på att du ska få tillbaka rörlighet och funktion, samt på att minska smärtan. Oftast behöver behandlingen kombineras med övningar och stretching för att du ska bli av med problemen även långsiktigt.

Boka tid

Pris 780:-

Längd: 45 minuter

Så här tycker våra kunder