Axelbesvär

Axelbesvär

Naprapati mot axelbesvär

Axeln är den mest rörliga leden i kroppen vilket ställer stora krav på styrka och stabilitet. Bristande stabilitet, styrka och koordination kan vid ogynnsam belastning leda till överbelastningsskador. Smärta och obehag i axeln orsakas ofta av arbete och idrotter som utförs med armarna ovanför axelhöjd, såsom måleriarbete, racketsporter, simning och volleyboll.

Långvarigt, ensidigt arbete såsom statiskt kontorsarbete är annan vanlig orsak. Det är viktigt att finna en så avslappnad och naturlig arbetsställning som möjlig

Långvarigt, ensidigt arbete såsom statiskt kontorsarbete är annan vanlig orsak. Det är viktigt att finna en så avslappnad och naturlig arbetsställning som möjligt. Blir du fortfarande trött i musklerna sitter du förmodligen fel eller så behöver du kanske se över ergonomin på din arbetsplats.

Hos oss på Naprapatvärkstan gör vi en grundlig undersökning för att hitta orsaken till dina axelbesvär. Efter behandlingen får du tips på åtgärder och enkla övningar som hjälper dig att förhindra att problemen återkommer.

Boka tid

Pris 780:-

Längd: 45 minuter

Så här tycker våra kunder