Vi gör så att dina skor passar perfekt

Alla fötter är unika men Footbalance skräddarsydda innersulan kan användas av alla. De tar endast tio minuter att framställa och är färdiga att användas direkt efter gjutning.

Footbalance innersula håller foten i rätt position samtidigt som den förebygger och korrigerar felställningar i foten och på så sätt förhindras belastningsskador i både fot, knä, höft och rygg.

Sulan är antibakteriellt behandlade, vilket gör att den håller fötterna hygieniska och luktfria.

Vi gör en fotanalys för att få en bild av hur din fot är uppbyggd. Utifrån analysen kan vi sedan vid behov ta fram en individuellt formgjuten sula som ökar komforten och prestationen samt kan vara lösningen på svåra fotproblem som exv hallux valgus, hälsporre och hälseneproblem.

Sulor från FootbalanceTill vår hjälp har vi avancerad teknisk utrustning, gedigen utbildning och bred kunskap om fötter. Vi på Naprapatvärkstan är inte bara experter på kroppen utan vi har dessutom erfarenhet av träning i form av löpning, skidåkning, fotboll och boxning.

Oberoende av hur och när du rör på dig hittar du det rätta alternativet som passar just dina behov i Footbalance-kollektionen. Sulorna passar såväl i sport-, promenad- eller finskor som skidpjäxor. Sedan december har vi även sulor med värmeslingor för dig med kalla fötter.

Själv har jag sulor i både mina stövlar, Converse, löpar- och spinningskor. För några veckor sedan gick jag runt i Barcelona med mina sulor, tre dagar i rad och ca 12 timmar/dag utan att bli så trött i höfterna som jag brukar bli.

 

Lämna en kommentar